Jeugdlid worden

Heb jij zin om te ontdekken, zelf een expeditie te organiseren of misschien zelfs wel een reis naar het buitenland te maken? Of vind je het gewoon super leuk om samen met vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten te spelen ? Dan is Scouting Pijnacker echt wat voor jou! kom een paar keer vrijblijvend meedoen en als het je bevalt kun je je als jeugdlid inschrijven.

Voor jouw leeftijd

Wil je weten wat je op jouw leeftijd bij Scouting Pijnacker kunt beleven? Zoek dan jouw leeftijdsgroep hieronder op en lees verder.

lid worden logo Bevers

5-7 jaar: bevers

Kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting 'bevers' genoemd. De bevers gaan samen met de andere dorpsbewoners op avontuur in het dorp Hotsjietonia. Spelenderwijs leren bevers van alles! Meer informatie.

lid worden logo Welpen

7-11 jaar: welpen

Kinderen van 7 tot en met 11 jaar worden bij Scouting 'welpen' genoemd. De welpen spelen hun spellen in de spannende jungle en gaan met Shanti, Mowgli en de andere junglefiguren op pad waarbij ze allerlei handige dingen leren. Meer informatie.

lid worden logo Scouts

11-15 jaar: scouts

Kinderen van 11 tot en met 15 jaar worden bij Scouting 'scouts' genoemd. De scouts gaan kamperen, ze koken zelf op hun eigen kampvuur en ze leren hun eigen mening te vormen. Meer informatie.

lid worden logo Explorers

15-18 jaar: explorers

Jongeren van 15 tot en met 18 jaar worden bij Scouting 'explorers' genoemd. Explorers bedenken zelf welke activiteiten ze willen doen en leren onder andere hoe je zelf een expeditie (kamp) kunt organiseren. Meer informatie.

Inschrijven bij Scouting Pijnacker

Ben je drie keer komen kijken tijdens de opkomsten en smaakt dit naar meer? Schrijf je dan in bij Scouting Pijnacker! Dit gaat heel eenvoudig via ons inschrijfformulier (invullen en mailen naar de ledenadministratie), de leiding van de speltak en via het secretariaat.